Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte es realitzen els actes previs de la Festa Major de Sant Miquel

Hi haurà trobada d’intercanvi de plaques de cava i competicions de play station, de dards i de tennis taula
Imatge d'arxiu de la FM de Sant Miquel del 2014
Imatge d'arxiu de la FM de Sant Miquel del 2014

dijous 01 octubre 2015

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola escalfa motors. El gruix de les activitats s’han programat des de divendres de la setmana que ve, 9 d’octubre, fins el dilluns 12 d’octubre. Però aquest cap de setmana ja hi ha propostes que anuncien la proximitat dels actes destacats de la Festa. A diferència d’altres anys, els actes previs es concentren en un sol dia, el dissabte 3 d’octubre. Pel matí hi haurà Trobada d’intercanvi de plaques de cava, organitzada per la Penya Barcelonista d’Olèrdola. A partir de les 5 de la tarda es disputaran competicions de play Station 3-Fifa 15, de dards i de tennis taula. Roser Mascaró, presidenta de la Societat La Lleialtat, recordava que a Sant Miquel es manté el criteri de programar la Festa Major el segon cap de setmana del mes d’octubre. (àudio)

Concentrant els actes previs en un únic dia, des de la Junta de la Societat aconsegueixen centrar més els esforços en les activitats pròpies de la programació de la Festa Major. Amb tot, Mascaró destacava que els torneigs tenen la seva continuïtat el dilluns dia 12, a partir de les 6 de la tarda, amb les finals que es disputaran al local Rossend Montané.(àudio)

Per fer possible els actes previs i els que configuren el programa d’actes centrals de la Festa Major, la Societat ha comptat amb la complicitat de veïns i entitats del poble.(àudio)

La competició de Play Station és organitzada per la Gestora del Grup de Joves. Per formalitzar les inscripcions caldrà trucar al telèfon 668 550 200 i cada jugador haurà de portar el seu comandament de la play. Els campionats de dards i de tennis taula són organitzats enguany pel Grup de Teatre l’Arrel de Sant Miquel.

Escolta l'entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions