Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campionats de dards i de tennis taula, actes previs aquest dissabte de la FM de Sant Miquel

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola viurà els seus actes principals de l’11 al 13 d’octubre

dijous 03 octubre 2013

El segon cap de setmana d’octubre es concentren les activitats que donen contingut a la Festa Major de Sant Miquel. Organitzada per la Societat La Lleialtat, la Festa Major manté una programació variada, pensada per a satisfer a totes les edats. Dissabte dia 5, com a acte previ a la festa, s’han programat els partits preliminars dels campionats de dards i de tennis taula. Aquestes competicions es disputaran al local Rossend Montané, a partir de les 5 de la tarda.

Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat, l’entitat organitzadora, destacava que han volgut fer una festa plural d’actes, pensant en tothom. (àudio)

El segon cap de setmana d’octubre és la referència per a ubicar la Festa Major de Sant Miquel en el calendari. Enguany la festivitat del 12 d’octubre cau en dissabte i això es considera que pot acabar afavorint una major assistència.(àudio)

Després de l’èxit de la Festa en honor a Sant Miquel, celebrada aquest diumenge passat, la Societat està carregada d’ànims per afrontar amb energia la Festa Major. (àudio)

En l’apartat d’agenda de la web municipal olerdola.cat es pot consultar el conjunt de la programació.

Document Actions