Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte hi ha Jornada de Portes Obertes a les escoles bressol d'Olèrdola

En horari de 10:00 a 14:00h es podran visitar les escoles bressol El Pàmpol i Gotims
Imatge de la Jornada de Portes Obertes de l'any passat
Imatge de la Jornada de Portes Obertes de l'any passat

dijous 11 abril 2013

Amb la voluntat d'informar de l'oferta educativa present al municipi en l'etapa de 0 a 3 anys, aquest dissabte 13 d’abril s'ha programat una Jornada de Portes Obertes a les escoles bressol municipals d’Olèrdola abans d'iniciar-se el període de preinscripció pel proper curs. Des de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda les famílies que ho desitgin  podran visitar les escoles bressol Gotims de Moja i El Pàmpol de Sant Pere Molanta.

El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, recordava que es tracta d’una molt bona oportunitat perquè les famílies coneguin les instal·lacions, les mestres i  la proposta pedagògica.(àudio)

La preinscripció per a les llars d’infants restarà oberta del 6 al 17 de maig. Després del canvi de model de gestió encetat aquest curs, la novetat a Olèrdola en aquesta preinscripció és que la documentació s’haurà de lliurar a les mateixes escoles. Els fulls de preinscripció es poden descarregar a la web municipal, però els fulls omplerts caldrà presentar-los del 6 al 17 de maig a les escoles. En horari de dos quarts de 9 a dos quarts de 10, a l’escola Gotims de Moja, i de 3 a 4 de la tarda, a l’escola El Pàmpol de Sant Pere Molanta. (àudio)

Serramià explica que es preveu ampliar la línea pedagògica a les llars d’infants, incorporant ensenyaments musicals i una metodologia inspirada en les intel·ligències múltiples. (àudio)

El regidor d’ensenyament considera que el temps està demostrant que el canvi de gestió de les llars municipals d’infants ha suposat resultats positius.(àudio)

En ser de caràcter anual, les taxes per l’inici del proper curs tenen el mateix import que les d’aquest 2013. L’oferta de vacants està pendent de les ratificacions de continuïtat dels actuals alumnes. Inicialment, a l’escola Gotims de Moja es poden ofertar 8 places de nadons i s’estima que poden quedar lliures un màxim de 6 places de P1 i de 5 a P2. En el cas d’El Pàmpol l’oferta és de 13 a P1 i de fins a 5 places vacants a P2. Tot sempre subjecte a la confirmació de places dels infants que, per edat, poden continuar el curs que ve seguint ocupant plaça a les llars d’infants d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Xavier Serramià, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions