Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte hi ha jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olèrdola

Es podran visitar les instal·lacions i conèixer el model pedagògic des de les 10 del matí i fins la una del migdia

dimarts 22 abril 2014

Aquest dissabte 26 d’abril, de 10 del matí a la una del migdia, s’ha convocat una jornada de portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olèrdola. La jornada té l’objectiu d’oferir a les famílies l’oportunitat de conèixer les instal·lacions, l’equip d’educadores, el funcionament i el model pedagògic de les escoles bressol Gotims de Moja i El Pàmpol de Sant Pere Molanta abans de començar el període de preinscripcions per al proper curs 2014-15, que s’ha establert del 5 al 16 de maig.

Les famílies que aquest dissabte al matí visitin les escoles bressol seran ateses de manera personalitzada i coneixeran de primera mà l’oferta educativa present al municipi en aquesta etapa. Núria Baqués, directora de les escoles bressol d’Olèrdola, explicava que la jornada de portes obertes és molt útil per a les famílies i recordava que en els darrers anys les famílies que han preinscrit als seus fills a les llars del municipi abans havien participat en jornades de portes obertes.(àudio)

Els horaris i el servei de menjador són dues de les preocupacions que més apareixen per part de les famílies durant la jornada de portes obertes a les escoles bressol.(àudio)

Núria Baqués anunciava que la principal novetat de la preiscripció a les escoles bressol és que s’oferirà 8 places de l’aula de nadons a l’escola Gotims de Moja.(àudio)

Les famílies que desitgin inscriure al seu fill o filla a les escoles bressol d’Olèrdola han d’omplir el formulari de preinscripció, que es poden descarregar des de la web de la Generalitat o de l’Ajuntament d’Olèrdola. La documentació necessària i el full omplert l’hauran de lliurar a l’escola bressol que es triï en primera opció, del 5 al 16 de maig. En el cas de l’escola Gotims, les sol.licituds es recolliran durant aquests dies en horari de 8:30 a 9:30 del matí i a l’escola Els Pàmpol, de 3 a 4 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Núria Baqués, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions