Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte hi ha trobada de col·laboradors de la Marxa BTT de Moja

La prova s’ha programat per diumenge 30 de març i preveu reunir a prop de 500 participants

dimecres 19 març 2014

Diumenge 30 de març se celebra la 12a edició de la Marxa BTT de Moja. Els preparatius estan molt avançats i l’experiència organitzativa acumulada pel club BTT El Bressol és una garantia que fa anticipar que aquesta cita esportiva tindrà un bon funcionament.

Les inscripcions a la prova es poden fer a través de la web www.bttelbressol.com. Tal i com ens explica Manel Suero, membre del Club BTT El Bressol, el ritme d’inscripcions s’anima en els darrers dies.(àudio)

Una part important de l’organització de la prova és l’ampli equip de col.laboradors que garanteixen aspectes tan importants de la Marxa com els controls de pas dels participants en diferents punts del recorregut. Per a organitzar aquests col.laboradors, aquest dissabte 22 de març es farà un sopar al Centre Cívic La Xarxa de Moja, a les 21:30, que està obert a les persones que desitgin fer la seva aportació a l’organització de la Marxa.(àudio)

La prova començarà a les 9 del matí de diumenge 30 de març, amb sortida des de l’escola Circell de Moja. S’ha fixat un recorregut de 30 quilòmetres, amb 800 metres de desnivell acumulat. En el traçat de la prova s’ha introduït alguna variació respecte l’any passat, però mantenint l’essència d’una marxa que ja és referent en el món de les BTT a la comarca i que manté l’atractiu de travessar el Parc Natural d’Olèrdola.

El control d’arribades i sortides es farà mitjançant un sistema de xips investigat conjuntament amb l’empresa manjisoft. Tots els participants hauran de sortir de darrera de les antenes de control. De no ser així quedaran desqualificats. El sistema s’ha anat perfeccionant, tal i com es va posar de manifest fa dos mesos en la cursa atlètica open de cros feta a la Muntanyeta.(àudio)

Per tal d’afavorir les inscripcions anticipades, el preu d’inscripció serà de 12 euros pels federats i de 14 pels no federats en cas de formalitzar la participació abans del dia de la prova. El mateix dia de la marxa aquest import s’incrementa en 3 euros més.

La previsió és la de poder reunir a prop de 500 participants. Per a fer-ho, un dels reclams importants és que la Marxa de Moja és una de les 6 proves que formen part de la “Xallenger 2014”.

Escolta l'entrevista a Manel Suero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions