Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte Jordi Montané, veí de Sant Pere Molanta aficionat al ciclisme, ha fet la pujada al castell d’Olèrdola 46 vegades

Ha estat 12 hores en moviment, sumant un desnivell total de 6.680 metres i acumulant 196 km

dimarts 06 octubre 2020

 

Jordi Montané, veí de Sant Pere Molanta, ha realitzat aquest dissabte tota una gesta a l’abast de molt pocs practicants amateurs de ciclisme. Invertint més de 12 hores en moviment, ha pujat amb bicicleta fins a 46 vegades seguides el castell d’Olèrdola. A les seves cames ha acumulat un desnivell total de 6.680 metres en aquestes 46 ascensions al castell d’Olèrdola, completant fins a 196 quilòmetres.

Montané està a punt de fer 53 anys. El repte de dissabte va començar com un joc. El passat 16 de maig, després del confinament, va pujar 28 vegades al castell. Ara el repte era superar aquesta xifra. Per a fer-ho, Montané subratlla que és necessària molta preparació. En el seu cas porta aquest any prop de 10.000 quilòmetres recorreguts.(àudio)

El proper repte és arribar a les 63 pujades al castell d’Olèrdola en un mateix dia. Això equivaldria a acumular un desnivell de 8.848 metres, com l’Everest, el cim del món. Montané es troba en bon estat de forma i creu que ho podria provar ben aviat.(àudio)

Dissabte el fort vent va ser un condicionant que va marcar l’activitat de Montané, més en les baixades que en les pujades.(àudio)

Escolta l’entrevista a Jordi Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions