Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte Jordi Montané, de Sant Pere Molanta, afrontarà el repte d'anar i tornar en bicicleta a Andorra en un mateix dia

Per completar els 400 km del recorregut, sortirà de Sant Pere Molanta a les 05.30 h i preveu estar de nou al poble abans de les 21.00h

dimecres 11 maig 2022

El passat mes d’octubre va completar en un mateix dia fins a 63 pujades en bicicleta al castell d’Olèrdola, assolint així el  repte “Everesting” en  acumular 8.849 metres de desnivell positiu després d’estar més de 17 hores en moviment. Per si això no fos poc, ara Jordi Montané es planteja un nou repte extrem. Aquest veí de Sant Pere Molanta, de 54 anys d’edat, intentarà  aquest dissabte la gesta d’anar i tornar a Andorra en bicicleta, en un mateix dia.  El repte l’ ha anomenat “Extrem Bike-Trip” i suposarà, de realitzar-lo, fer gairebé 400 quilòmetres en una única jornada.

Per afrontar amb garanties l’ambiciós propòsit, Montané ha acumulat aquest any més de 5.000 quilòmetres d’entrenament. Vol provar-se i anar-se superant. I queda clar que li agraden “aquestes llargues distàncies”, tal i com explicava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola. (àudio)

Preparació física i mental

Com va poder comprovar quan va realitzar el repte “Everesting” al castell d’Olèrdola, tan important com la preparació física és la preparació mental. (àudio)

Montané sortirà de Sant Pere Molanta a les 5.30 de la matinada i preveu estar de tornada abans de les 9 del vespre. A Andorra calcula que hi arribarà cap a les 12 del migdia. El repte el farà en solitari i comptarà amb el recolzament logístic d’una furgoneta per a poder afrontar qualsevol incidència que es pogués produir.

La intensa calor que s’anuncia per aquest cap de setmana no preocupa a Jordi Montané. Sí que tem que aparegui el vent. (àudio)

Més reptes extrems

Jordi Montané seguirà en les properes setmanes posant-se a prova en cites ciclistes extenuants que demanen una exigència extrema. El 18 de juny estarà a la marxa cicloturista “Quebrantahuesos”.I el proper 2 de juliol vol completar la “Pedals de Foc” Non Stop, de 213 quilòmetres i 6.200 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Viella.

 Escolta l'entrevista a Jordi Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions