Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte Jordi Montané, veí de Sant Pere Molanta, intentarà fer 63 ascensions en bicicleta al Castell d’Olèrdola

Assoliria així el repte ”Everesting” perquè equivaldria a acumular un desnivell positiu de 8.848 metres, l’altitud de l’Everest
Jordi Montané va fer el 3 d'octubre de l'any passat 46 ascensions al Castell d'Olèrdola
Jordi Montané va fer el 3 d'octubre de l'any passat 46 ascensions al Castell d'Olèrdola

dimarts 05 octubre 2021

Fa just un any, el 3 d'octubre de 2020, se sentia amb forces per completar el repte  però el fort vent que bufava va impedir que assolís el seu objectiu. Tal i com va anunciar, no defalleix en l’intent i ho torna  provar. Serà aquest dissabte quan Jordi Montané, veí de Sant Pere Molanta, intentarà fer 63 ascensions en bicicleta al  Castell d’Olèrdola. De fer-ho completaria un desnivell positiu acumulat de 8.848 metres, altitud equivalent a la de l’Everest, el cim més alt del món. Per això el repte s’anomena “Everesting”. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Jordi Montané explicava que se sentia preparat i amb confiança per aconseguir-ho. La motivació per a fer-ho és la de posar-se a prova.(àudio)

Per a fer la gesta, aquest molantenc de gairebé 54 anys d’edat preveu estar més de 16 hores en moviment, amb aturades puntuals per a ingerir aliments i beure. Per aprofitar al màxim la jornada  la primera ascensió la planifica fer a les 4 del matí.(àudio)

L’any passat va pujar fins a 46 vegades el castell d’Olèrdola en una mateixa jornada, acumulant llavors  un desnivell de 6.680 metres. Per aconseguir fer l’Everesting aquest any s’ha preparat a consciència. Des de l’1 de gener  porta acumulats 10.500 quilòmetres d’entrenament, en molts casos recorrent zones d’elevats desnivells com les carreteres dels Pirineus. A la zona d’aparcament del Conjunt monumental d’Olèrdola Jordi Montané tindrà la seva furgoneta i calcula que s’aturarà per beure o menjar cada dues hores. El temps que inverteixi per fer l’”Everesting” no li preocupa perquè el propòsit és el de poder arribar a fer aquest dissabte aquestes 63 pujades al castell d’Olèrdola.(àudio)

Montané està pendent del temps i confia que aquest dissabte les condicions meteorològiques seran favorables. Tot el suport que pugui rebre serà benvingut i per això convida a qui ho desitgi a acompanyar-lo en alguna ascensió amb bicicleta o bé a seguir el seu esforç des del castell o a peu de carretera.

Escolta l'entrevista a Jordi Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions