Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte l’Àrea de Cultura de Can Trabal organitza la “Festa de l’Amor”

Es compartirà sopar al Local Social i es demana als assistents que portin missatges d’amor

dilluns 10 febrer 2014

Aprofitant la celebració aquest divendres de Sant Valentí, l’Àrea de Cultura de Can Trabal ha organitzat per aquest dissabte dia 15 la primera edició de la “Festa de l’Amor”. Aquesta novetat dins del calendari festiu del municipi té el propòsit de fomentar la relació veïnal i potenciar el Local Social com a espai de trobada de la urbanització. Tal i com explica la presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, Imma Rodríguez, la proposta va sortir d’un grup de veïns que van plantejar la possibilitat de fer una festa dedicada a l’amor.(àudio)

A partir de les 9 de la nit, al Local Social, els assistents compartiran el sopar que s’hauran portat de casa. També es demana que es porti un missatge d’amor, que serà dipositat en una caixa. En acabar l’acte, cadascú es portarà un d’aquests missatges. (àudio)

Com en cada celebració veïnal a Can Trabal, hi haurà música per ballar.(àudio)

Des de l’Àrea de Cultura també s’aprofita l’ocasió per a fer una crida als veïns per a que portin joguines, llibres, contes o material escolar per a poder disposar-los per a ús comú al Local Social.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions