Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte l’Associació Gent Gran de Sant Miquel celebra la Festa del seu 2n aniversari

A partir de dos quarts de 9 del vespre hi haurà un sopar, a la seu del Casal d’Avis
Imatge de la celebració del 1r aniversari
Imatge de la celebració del 1r aniversari

dimarts 07 maig 2013

L’Associació Gent Gran de Sant Miquel celebra amb un sopar aquest dissabte el seu segon aniversari. Serà a partir de dos quarts de 9 del vespre, a la seu del mateix Casal d’Avis de Sant Miquel, amb un àpat pels socis al preu de 5 euros. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que han volgut fer una celebració similar a la de l’any passat.(àudio)

Les inscripcions al sopar d’aquest dissabte es poden fer fins aquest dimecres, a la mateixa seu del Casal d’Avis, al local social Rossend Montané de Sant Miquel. Imma Ferret recorda que bona part del cost del sopar és subvencionat pel mateix Casal d’Avis per així oferir un preu molt assequible als socis.(àudio)

En aquests dos anys el Casal d’Avis de Sant Miquel ha anat incrementant el nombre d’associats, tot i que a un ritme més lent del que es voldria. També s’ha mantingut la programació de xerrades i tallers i s’ha ofert l’espai per a tota la gent gran del poble.(àudio)

El Casal d’Avis obre els dimecres i divendres, en horari de 5 a 8 de la tarda. En altres moments de la setmana, com els dimarts al matí per les manualitats, també manté les seves portes obertes.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions