Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte l’Ateneu Mogenc organitza la 2a edició del Mojatast

La fira gastronòmica d’àmbit local es farà a la plaça de l’Església i comptarà amb música en directe i jocs tradicionals

dimarts 25 setembre 2018

Després de la positiva experiència de l’any passat, l’Ateneu Mogenc “Fem poble” organitza aquest dissabte a la plaça de l’Església la segona edició de la fira gastronòmica “Mojatast”. Des de les 7 de la tarda i fins les 10 de la nit es podran degustar productes artesanals d’embotits Mitjans, del forn de pa Rius, així com tastar vins i caves de Caves Hill i del Celler Cooperatiu de Moja.

Elsa Vila, presidenta de l’Ateneu, explica que aquest any s’ha adaptat l’horari per a poder gaudir de la fira durant el vespre i s’incorpora la novetat de poder degustar tres tapes diferents calentes cuinades al moment.(àudio)

A les 8 hi haurà un concert amb el grup Crom Acústic i des de les 7 a les 9 jocs tradicionals de fusta per a totes les edats. El tiquet de 6 euros donarà dret a una copa de vi o cava, una tapa freda, una de calenta i un tall de coca. La degustació de repetició d’un d’aquests elements té un preu de 2 euros i serà gratuïta pels socis de l’Ateneu.

El propòsit que busca l’entitat organitzadora és el de potenciar els productes de proximitat.(àudio)

L’Ateneu Mogenc considera que fires de caràcter gastronòmic com el Mojatast es poden oferir en pobles com Moja, sense necessitat de desplaçar-se a localitats que compten amb molts més població.(àudio)

En cas de pluja el Mojatast es farà al Local Nou, mantenint  horaris i continguts.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions