Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte Moja ha celebrat el Carnaval amb molta participació

Més de 150 famílies passaven per la Festa Infantil i la posterior rua es vivia amb un gran ambient festiu

dilluns 07 març 2022

Dissabte a la tarda Moja recuperava les celebracions presencials de Carnaval. I ho feia amb un gran ambient i molta participació. Primer tenia lloc a l’interior del Local Nou la festa de Carnaval Infantil, que va comptar amb la presència de més de 150 famílies. Des de la Comissió de Festes assenyalen que aquesta elevada participació és “un clar exemple de la bona predisposició que hi havia de fer gresca i celebrar altre vegada el Carnaval a Moja, tot i que no d'una manera convencional perquè encara toca seguir alguna que altra recomanació sanitària”.

 Al Local els infants van poder berenar  xocolata amb melindros, o sucs, i gaudir d’ una divertida sessió de 2 inflables grans pels infants  i un inflable de mida més petita dirigit als més menuts. Tot acompanyant la trobada amb la presència de força confeti per amenitzar i fer més divertit el Carnaval dins el Local.

En acabar la Festa Infantil, amb l’organització del  Grup de Carnaval de Moja, s’iniciava des de davant del Local la rua pels carrers del poble. El recorregut va finalitzar a la plaça de l’Església i va estar conduït per una carrossa que reproduïa elements de “Barri Sèsam”. Membres del mateix grup de Carnaval anaven disfressats de monstre de les galetes. També va ser ben visible un grup de famílies de la classe de 1r de l’escola, que anaven disfressats de Súper Pares i Súper Mares.

Una de les integrants del Grup de Carnaval, Estíbaliz Leal, es mostrava molt satisfeta per l’elevada participació assolida. (àudio)

Com és habitual, el  Grup de Carnaval es va coordinar amb la Comissió de Festes per facilitar que les persones que assistien a la Festa a l’interior del Local també participessin a la rua.(àudio)

El Grup de Carnaval va descartar organitzar l’habitual rua, amb la participació de comparses i carrosses d’arreu del Penedès, però fa un mes va decidir oferir una rua amb carrossa reduïda i disfressa vinculada. Després del bon regust que deixava l’activitat de dissabte, des del Grup de Carnaval tenen ben clar que el 2023 “sortirem segur”.(àudio)

Des del grup també indiquen que no s’han penedit de la decisió de no sortir aquest 2022 perquè, tal i com resumeix Estíbaliz Leal, “no ens la volíem jugar”.

Escolta l’entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions