Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte obre a l’edifici de l’Ajuntament el punt d’informació Turística d’Olèrdola gràcies al suport de la Diputació

Obrirà els dissabtes ,diumenges i festius, en horari de 10:00 a 13:30 h

divendres 07 juny 2019

 

Per tercer any, a partir d’aquest dissabte obre a l’edifici de l’Ajuntament el Punt d’Informació Turística d’Olèrdola. Obrirà els dissabtes ,diumenges i festius del 8 de juny fins el 28 juliol, i del 31 d' agost a 29 de desembre, de 10 del matí fins a les 13.30 h. També obrirà  el 10 de juny; el 9 ,10 i 11 de setembre; l' 1 de novembre; i el 6 de desembre. I restarà tancat el 25 i 26 de desembre.

El punt d’informació el gestionarà l’empresa especialitzada  High Remark i va destinat a visitants i veïns, donant informació gratuïta de les rutes i activitats que es realitzen  tant Parc d´Olèrdola com en la resta del municipi. També permetrà obtenir tota la informació de comerços, restauradors, allotjaments i patrimoni present a Olèrdola. La majoria dels 162 visitants que va tenir l’oficina del setembre al desembre de l’any passat eren  de la província de Barcelona, s’interessaven pel Conjunt Monumental i el Parc d' Olèrdola, i no pernoctaven a la comarca.

Document Actions