Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte reobre el servei de barbacoes a la Muntanyeta

A l’espera de definir una nova planificació i organització del servei, les barbacoes obriran de moment només els dissabtes

dimarts 22 febrer 2022

Aquest dissabte 26 de febrer ja es podran utilitzar les barbacoes de la finca municipal de la Muntanyeta. La regidora de medi natural, Mireia Mancera, ha explicat que després de la millora dels indicadors sanitaris de la pandèmia el govern municipal havia decidit procedir a fer aquesta reobertura. La represa de l’activitat tindrà algun canvi. I és que per mantenir les distàncies que fixa la normativa del Departament de Salut obriran 3 de les 6 barbacoes. Un altre canvi respecte el funcionament anterior és que el servei estarà actiu els dissabtes. De moment, no obrirà els diumenge, a l’espera de decidir-se una planificació i organització del servei.(àudio)

Per sol.licitar l’ús de les barbacoes cal omplir una instància que es troba a la web municipal. S’han de respectar les normes, pagar la corresponent taxa per ús i garantir la cura de l’espai.(àudio)

Les barbacoes és un servei que ha estat molt utilitzat per famílies, entitats o grups d’amics. Tal i com recordava la regidora, la instal·lació de les barbacoes té la protecció que marca la normativa i el servei permet poder gaudir a l’aire lliure d’un dia de lleure.(àudio)

Pots reservar les barbacoes i consultar el tràmit clicant aquí

Escolta l'entrevista a Mireia Mancera, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions