Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte Sant Miquel d’Olèrdola viu els actes previs de la Festa Major

A partir de les 5 de la tarda s’han programat competicions de dards, de tennis taula i de catifes de ball

divendres 30 setembre 2016

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola escalfa motors. Els actes tindran lloc del divendres 7 al diumenge 9 d’octubre, però aquest cap de setmana ja es podrà anar fent boca de l’ambient festiu amb algunes activitats prèvies. Serà aquest dissabte, a partir de les 5 de la tarda, amb la celebració de competicions de dards, tennis taula i de catifes de ball. Roser Mascaró, presidenta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel, explicava que les de dissabte són activitats que atrauen especialment a gent jove.(àudio)

La intenció és fer les activitats de dissabte en l’espai del bar del Local Social, però si la inscripció acaba sent nombrosa es podrien traslladar les competicions a la sala d’actes del Local.(àudio)

En aquests dies previs a la Festa Major, la Junta de la Societat està acabant de coordinar tots els continguts de la programació perquè tot estigui a punt. Aquestes també són jornades per acabar de muntar l’exposició de manualitats del Casal d’Avis de Sant Miquel, que es podrà veure el dissabte 8 d’octubre, en horari de 10:30 a 14:00 i de 17  a 20:00, així com el diumenge 9 d’octubre, de 10:30 a 14:30 i de 17 a 19:00.(àudio)

Escolta l’entrevista a Roser Mascaró, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions