Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte t’espera a Sant Miquel la “Olèrdola Game Fest”

Des de les 16.00 a les 23.00h,amb inscripcions gratuïtes, consoles de nova generació, simuladors i jocs de realitat virtual amb sensors de moviments

dimarts 04 abril 2023

 

Aquest dissabte es viurà la 2 edició de la Olèrdola Game Fest, al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, en horari de 16.00 a 23.00h. Respecte l’edició inaugural de l’any passat, una de les grans diferències és que els participants tindran a la seva disposició consoles de nova generació.

En aquesta segona edició es confia en superar els 139 inscrits de l’any passat. Els participants tindran fins a una quinzena de punts de joc, incloent simulacions de conducció, màquines arcade, o jocs de realitat virtual amb sensors de moviment.

La “Olèrdola Game Fest” permet jugar a una vintena de videojocs, amb inscripció prèvia gratuïta. I és que a la “Olèrdola Game Fest” s’habilitaran zones per a gamers, com la Zona Gaming o la Zona Mobile, on els participants podran instal·lar-se i jugar amb el seu dispositiu o amb els que hi hauran preparats.

Els participants podran competir en els videojocs Rocket League, Brawl Stars, Fifa23 Fortnite, League of Legends, Valorant i Let’s Sing 13. L’edat mínima per a participar és de 12 anys, acompanyat per un adult.

Per a més informació i inscripcions, a la web de logrodesbloqueado

Document Actions