Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte té lloc la 6a Trobada d’intercanvi de plaques de cava de la Penya Barcelonista

L’acte anirà precedit de l’esmorzar anual de socis i s’ha convocat a la Societat de Sant Pere Molanta

divendres 23 setembre 2016

Aquest dissabte al migdia s’ha programat la 6a Trobada d’intercanvi de plaques de cava que organitza  la  Penya Barcelonista d’Olèrdola. La trobada té lloc a la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta i anirà precedida de l’esmorzar anual de la penya. L’esmorzar és gratuït pels socis i per un acompanyant, mentre que pels no socis tindrà un preu de 6 euros. L’esmorzar es farà de 9 a 11 i la trobada d’intercanvi  a partir de les 11 i fins a quarts de 2. Pere Prats, president de la Penya Barcelonista també destacava que s’han editat fins a 54 ampolles de Caves Hill de tirada limitada commemoratives de la trobada.(àudio)

La previsió és la de reunir a una setantena de col·leccionistes de plaques de cava. (àudio)

La trobada d’intercanvi de plaques de cava i l’esmorzar anual és l’activitat pública destacada que es convoca des de l’entitat. La Penya voldria tenir un local propi però entén que seria molt difícil de sostenir amb les aportacions que s’obtindrien de les moderades quotes que paguen els 140 socis de la Penya. També entenen que no seria viable fixar un espai municipal com a seu de la Penya per a poder fer el seguiment dels partits televisats del Barça.(àudio)

La Penya ja es planteja d’aquí a dos anys fer una Trobada ben lluïda de la Federació de Penyes en motiu del seu 25è aniversari.

Escolta l'entrevista a Pere Prats, realitzada pel programa "Canal Esportiu" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions