Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge 1.100 atletes participaran a la Muntanyeta en la final de cros escolar de Catalunya

Fa dos anys , la final de cros feta també a la Muntanyeta va ser la final més ben valorada dels Jocs Escolars de Catalunya

dimarts 03 març 2020

 

Dos anys després, la finca municipal de la Muntanyeta serà de nou escenari de la final de cros escolar de Catalunya. L’indret triat no és casual. El Consell Esportiu de l’Alt Penedès destaca que la Muntanyeta “té tots els ingredients” per a ser seu d’una prova d’àmbit nacional com aquesta. Pep Besolí, secretari tècnic del Consell Esportiu, assenyala que es tracta d’un espai enmig de la natura que disposa d’un ampli aparcament. Per a fer possible la final, s’ha comptat amb la implicació en l’organització del Club Esportiu Penedès i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola. Fa dos anys, la Unió de Consells Esportius de Catalunya va valorar que la final de cros feta a la Muntanyeta va ser la millor final dels esports escolars de 2018.(àudio)

Aquest diumenge participaran en la final 1.100 atletes, la qual cosa fa preveure que a la Muntanyeta s’hi puguin reunir més de 3.000 assistents, comptant els acompanyants. El volum de l’esdeveniment fa que el Consell Esportiu estigui molt motivat en organitzar-lo.(àudio)

Les finals nacionals es realitzaran durant tot el matí d’aquest diumenge 8 de març, des de prebenjamins a juvenils. El pròleg serà una cursa open sènior, programada a les 9 del matí. A partir de les 10 començaran les proves per categories, començant pels participants de més edat, els juvenils, per acabar amb els més petits, els prebenjamins. Els participants han estat seleccionats pels 45 consells esportius de Catalunya en les proves comarcals fetes abans de la final.

Tal i com ja va passar fa dos anys, durant el matí s’habilitarà un circuit de cros per als més menuts, concebut com un espai de joc per a oferir una gimcana esportiva.

Besolí posa de relleu la bona predisposició rebuda per l’Ajuntament d’Olèrdola i la tasca de l’Esportiu Penedès. Si es mantenen aquests ingredients, no descarta que la Muntanyeta sigui periòdicament la seu d’aquesta final anual de cros escolar.(àudio)

L’Ajuntament celebra que Olèrdola aculli esdeveniments d’aquestes característiques, perquè són una bona eina per a difondre els atractius del municipi. A més de cedir material, l’Ajuntament ha col.laborat amb l’organització fent-se càrrec de  l'ambulància i de 5 cabines higièniques.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions