Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge 13 grups de carnaval donaran vida a la rua de Sant Pere Molanta

La rua començarà a les 12 del migdia des de Vila Maimona i es premiarà la millor comparsa i la millor carrossa

divendres 20 febrer 2015

Una de les darreres cites destacades del Carnaval al Penedès és la rua de Carnaval de Sant Pere Molanta. Es fa aquest diumenge, a partir de les 12 del migdia, amb sortida des de Vila-Maimona i comptarà amb la participació de fins a 8 carrosses i 5 comparses. Aquests 13 grups confirmats eleven fins a més d’un miler la xifra de participants que s’esperen per la rua.

El president del grup de carnaval de Sant Pere Molanta, Manel Zapater, indica que hi ha moltes ganes de fer la rua a casa malgrat el lògic cansament que es portar per acumular fins a tres caps de setmana de rues de carnaval.(àudio)

A més de la subvenció que reben tots els grups per participar, aquesta rua de Sant Pere té l’estímul afegit d’incorporar un premi a la millor carrossa i a la millor comparsa, gràcies al patrocini de Fleca Fontanals i del  Cafè de la Societat.(àudio)

Entre les més de 200 persones que formen part del grup de carnaval de Sant Pere Molanta  hi ha moltes ganes d’oferir la feina feta al poble. Amb “Món Glaçat”, el grup ha despertat admiració i ha recollit els primers premis al Casino de Vilafranca i a la rua del Vendrell. Manel Zapater destaca el mèrit que té el grup, “que ho està donant tot” en cada rua. (àudio)

Després de la rua a casa, per al tarda el grup de carnaval de Sant Pere Molanta estarà a Santa Fe. Dissabte que ve, encara tindran activitat. Ja sense carrossa, però amb la previsió de portar un centenar de membres en una exhibició programada a Lavern.

 

 

Document Actions