Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge 15 grups de Carnaval participaran en la Rua de Sant Pere Molanta

El recorregut començarà a les 12:00h i hi haurà concurs de carrosses i de comparses

dimarts 13 febrer 2018

Aquest cap de setmana Olèrdola serà un dels centres del carnaval al Penedès, acollint dues de les darreres rues. Dissabte al vespre toca el torn a la rua de Moja i l’endemà diumenge, al migdia, es viurà al rua de Sant Pere Molanta. El fet que les dues rues se celebrin a continuació de la programada a Vilafranca el divendres, durant el mateix cap de setmana, fa que hi hagi una gran demanda de participació en les rues del municipi. És el cas de Sant Pere Molanta, que ha rebut moltes sol·licituds de participació però han hagut de limitar a 15 la presència  de grups, tal i com explica un dels integrants del Grup de Carnaval de Sant Pere Molanta, Manel Zapater. (àudio)

La rua de Sant Pere Molanta començarà a les 12 del migdia des del carrer de Cal Sadurní, a Vila Maimona, per seguir pels carrers Sant Pere, Font Tallada, Wilson, Sant Roc, Font del Cuscó i de nou Font Tallada, per acabar a la confluència del carrer Sant Pere amb el carrer de Cal Sadurní.

La rua comptarà amb 10 carrosses, incloent la de Sant Pere Molanta,  i 5 comparses. Acollir més grups posaria al límit la capacitat del poble , tal i com indica Manel Zapater.(àudio)

En la rua de carnaval també hi haurà concurs per a premiar a la millor carrossa i a la millor comparsa, gràcies al patrocini de Fleca Fontanals i del bar de la Societat.

Document Actions