Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge 7 colles donaran vida a la trobada gegantera de Sant Pere Molanta

La trobada arriba a la seva 18a edició i la cercavila s’ha previst a les 13:00h

dimarts 16 octubre 2018

Aquest diumenge Sant Pere Molanta és la capital gegantera del Penedès. I és que durant tot el matí acull la 18a edició de la Trobada de gegants, amb la participació de 7 colles.TrobadaGegantsCartellOK.jpg

Seguint el criteri habitual des de la  primera de les cites, en la trobada hi participen gegants que han rebut la visita els darrers mesos dels Gegants de Sant Pere Molanta, però que no repeteixen estada al poble o ho fan en algun cas excepcional per així fer més atractiu el programa de la trobada pels veïns i visitants.

Enguany les colles que donen vida a la Trobada són les dels gegants de Pira, els Pessigolles de Valls, els de La Bisbal el Penedès, Clariana, Olesa de Bonesvalls, Fonollosa i els amfitrions Pere Moranta i Griselda.

Des de dos quarts de dotze a dos quarts d’una els gegants estaran plantats al carrer Sant Roc. La Cercavila començarà a la una i la trobada finalitzarà amb un dinar de germanor, a l’interior de la Societat Principal-Unió. Qui vulgui participar en el dinar, cal que adquireixin els tiquets al preu de 10 € fins aquest dimarts.

Document Actions