Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge a la tarda han cremat 150m2 de vegetació forestal entre Cal Segarra i Cal Moles

El foc va quedar en un ensurt gràcies a la ràpida i eficient actuació dels bombers

dilluns 03 agost 2015

 Aquest diumenge a la tarda Olèrdola ha patit un lleu incendi de vegetació forestal. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, 150 metres quadrats van cremar entre Cal Segarra i Cal Moles, al marge del camí que uneix aquests dos nuclis del municipi d’Olèrdola partint de la carretera BV 2415. A dos quarts de 5 de la tarda, un veí va informar al 112 que s’havia detectat foc en aquest punt. La ràpida i eficient actuació dels bombers va impedir que les flames anessin a més, tal i com ens destaca la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell.(àudio)IncendiCalSegarra2.JPG

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es destaca que , tot i ploure aquests darrers dies, cal mantenir tota la prevenció perquè el bosc està molt sec. Les causes del foc estan per determinar però inicialment s’interpreta que podria estar intencionat o bé originat per una negligència, tenint en compte que les flames van començar al marge d’un camí.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que cal extremar totes les precaucions per evitar foc al bosc. Cristina Badell assenyala que l’aigua caiguda aquests darrers dies no és suficient per a baixar la guàrdia com demostra l’ensurt d’aquest diumenge a la tarda.(àudio)

En l’incendi al camí entre Cal Segarra i Cal Moles hi va actuar un vehicle dels bombers.

Durant l’estiu, a la zona del Penedès-Garraf, es compta amb 8 unitats i 5 guaites operatius dins del Pla d’Informació i Vigilància contra incendis forestals que organitza la Diputació de Barcelona i compte amb la col.laboració de consells comarcals, ajuntaments i Agrupacions de Defensa Forestal (ADF).

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions