Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge al migdia es farà cagar el tió a Daltmar

L’activitat l’organitza l’Associació Cultural i forma part del projecte de dinamització del Club Social
Diumenge passat va ser trobat el tió pels boscos de Daltmar
Diumenge passat va ser trobat el tió pels boscos de Daltmar

divendres 20 desembre 2013

Després de menjar molt durant tota aquesta setmana, diumenge a les 12 del migdia el tió de Daltmar està disposat a cagar regals. L’activitat de fer cagar el tió es farà al Club Social i l’organitza l’Associació Cultural d’aquest nucli del municipi, dins del projecte de dinamització elaborat per convertir el local social en un espai de trobada i de relació dels veïns.

Jorgina Martínez, una de les col.laborades de l’Associació Cultural, recordava que diumenge passat es va anar a buscar el tió pels boscos propers a Daltmar i ara ja està preparat per a cagar regals.(àudio)

El tió de Daltmar és simpàtic i gran. Per a que cagui forces coses es compta també amb la complicitat dels familiars dels infants.(àudio)

Dins dels actes organitzats per aquestes festes a Daltmar, també s’ha programat una festa de Cap d’Any després de les campanades. El 5 de gener també s’espera la presència dels Reis Mags d’Orient.TiDaltmar2.jpg

Amb actes variats, el propòsit és el de poder oferir a Daltmar propostes que facilitin que els veïns de totes les edats tinguin activitats sense necessitat de desplaçar-se.(àudio)

Dins del projecte del Club Social s’ha habilitat un espai de ludoteca al local social, gràcies a les aportacions de jocs i joguines de veïns de Daltmar. En un futur no es descarta poder oferir sessions temàtiques de psicomotricitat, dedicant jornades a jugar a esports com el tenis o practicar patinatge sobre rodes. Durant l’estiu també es plantegen poder oferir un Casal per a que els infants de Daltmar gaudeixin de les vacances aprofitant les instal·lacions esportives municipals.

Escolta l'entrevista a Jorgina Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions