Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge Can Trabal fa el seu Carnaval amb concurs de disfresses i batukada

La cita, organitzada per l’Àrea de Cultura, és a la pista poliesportiva a partir de dos quarts de 12 del matí

dijous 19 febrer 2015

Can Trabal  també està de carnaval aquest cap de setmana. Sota l’organització de l’Àrea de Cultura d’aquest nucli del municipi, aquest diumenge al matí s’ha programat una festa de carnaval amb diversos ingredients. No hi faltarà un concurs de disfresses, pica-pica pels veïns i l’animació musical de la mà de la batukada Amia-Los Ititus. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, recorda que han canviat els plans respecte altres carnavals anteriors i han organitzat un concurs de disfresses a la pista poliesportiva amb l’ànim que hi participin el màxim de veïns.(àudio)

Un dels estímuls per a participar del carnaval és aquest concurs de disfresses. El jurat avaluarà les propostes a la pista abans de decidir els premis.(àudio)

L’Àrea de Cultura de Can Trabal manté intactes les seves ganes d’impulsar activitats que dinamitzin la vida associativa de la urbanització. Un dels projectes que els hi agradaria poder concretar l’any que ve és el de promoure una comparsa de carnaval, sense descartar participar en rues d’altres localitats.(àudio)

Diumenge també es preveu fer una crida per tal de trobar persones interessades en formar un grup de batukada a Can Trabal vinculat a la batukada Amia- Los Ititus, una formació musical que té la seva seu a Sitges.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions