Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge el Casal d’Avis de Moja celebra el seu 25è aniversari

Es descobrirà una placa commemorativa instal·lada a la façana i es retrà homenatge als socis i sòcies de més edat

divendres 13 abril 2018

En Casal d’Avis de Moja celebra aquest diumenge el seu 25è aniversari amb un dinar de germanor que reunirà a una vuitantena de persones a la seu social de l’entitat, al local municipal de la plaça de l’Església. L’acte també inclourà la descoberta a la façana del Casal d’Avis d’una placa commemorativa d’aquests 25 anys de trajectòria de l’entitat. Durant el dinar també es preveu fer un reconeixement a les 13 persones sòcies del Casal que superen els 90 anys d’edat. Josep Castellví, vicepresident del Casal d’avis, explica que per capacitat de l’espai van haver de limitar les places que s’oferien pel dinar d’aniversari.(àudio)

La junta del Casal d’Avis, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, va considerar oportú fer aquest reconeixement als socis i sòcies més veterans del Casal i recordar l’aniversari amb una placa ben visible a l’entrada del Casal.(àudio)

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; i de la regidoria de gent gran de l’Ajuntament, Arantxa Torres. De la mà de la presidenta del Casal d’Avis, Teresa Miralles, es recordarà l’aportació que han fet moltes persones per a fer possible que el Casal d’Avis compleixi aquests primers 25 anys d’activitat.(àudio)

Després del finar hi haurà música en viu. L’Ateneu Mogenc també s’ha volgut afegir a la celebració de l’aniversari i ofereix entrada lliure als socis del Casal que vulguin assistir a la representació de l’obra de teatre “Aquí no paga ni Déu”, de Dario Fo, que a les 18:30h  representarà la Companyia Pirandó 84 al Local Nou de Moja.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions