Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El recuperat cros escolar de Moja ha reunit a 200 participants aquest diumenge a la Muntanyeta

Després de la positiva experiència, tot apunta que el cros formarà part durant el curs que ve del circuit JESPE

dilluns 13 gener 2014

Després d’una vintena d’anys sense fer-se, aquest diumenge al matí s’ha recuperat el cros escolar de Moja. L’experiència ha estat del tot satisfactòria i s’han complert les expectatives que s’havien fixat els promotors del cros, tant pel que fa a participació com a organització. Les proves de les diferents categories, des dels infantils i fins a les baldufes, es van anar succeint a partir de les 11 del matí i fins a dos quarts d’una en circuits de diferents distàncies, habilitats a La Muntanyeta. Abans, havia tingut lloc la primera edició de la prova Open, oberta a totes les edats.CrosOK1.JPG

Per a fer possible la recuperació del cros, han sumat esforços l’Ajuntament d’Olèrdola, l’escola Circell de Moja i la seva AMPA, el Consell Esportiu de l’Alt Penedès i el Club BTT “El Bressol” de Moja. El bon temps va acabar de facilitar que la jornada resultés tot un èxit de promoció de l’atletisme entre els infants, gaudint de la natura.

Dues de les integrants de l’equip directriu de l’escola, l’Olga Roig i la directora, Mercè Garcia, ens destacaven la idoneïtat de l’espai de la Muntanyeta per a fer el cros i posaven l’accent en el paper que havia jugat el club BTT El Bressol.(àudio)

Des de l’AMPA de l’escola estaven del tot satisfetes per la resposta obtinguda. Ester Nogué, vicepresidenta de l’entitat, indicava que havien rebut molts comentaris lloant el cros i ens destacava que sumant la inscripció de totes les categories hi havien participat 200 criatures.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, també subratllava l’encert de fer el cros a la Muntanyeta i recordava la voluntat de l’Ajuntament de recolzar les iniciatives de les entitats del municipi.(àudio)cros0.JPG

El responsable tècnic del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, Pep Besolí, ja anunciava que pel curs que ve el cros de Moja tindria un lloc en el circuit JESPE.(àudio)

Tots els participants en el cros van rebre obsequis i en cada categoria també es distingia el primer atleta local en arribar.

Consulta les classificacions de cada categoria, clicant aquí.

Escolta les entrevites a Olga Roig, Mercè Garcia,Pep Besolí, Ester Nogué i Juanma Samblás, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

cros1.JPG

 

Document Actions