Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge el gimnàs CAS i l’hípica l’Escola organitzen una cursa i caminada solidària al Papiol

Els beneficis es destinaran a entitats que donen suport a persones amb esclerosi múltiple i malalties neuromusculars
Toni Riera, del gimnàs CAS, i Alba Lozano, fisioterapeuta especialitzada en hipoteràpia
Toni Riera, del gimnàs CAS, i Alba Lozano, fisioterapeuta especialitzada en hipoteràpia

dimarts 20 maig 2014

Aquest diumenge el nostre municipi acollirà una activitat solidària que vincula el món de l’hípica, les curses a peu i la voluntat de facilitar recursos a persones que ho necessiten. L’hípica l’Escola “Pony Club”, del barri de la Serreta d’Olèrdola, i el gimnàs Centre d’Activitats i Salut(CAS) de Vilafranca, han sumat esforços per a organitzar l’acte solidari “Per un somriure més”. Es tracta de la primera cursa i caminada trail del Papiol que té per objectiu recaptar fons per a destinar-los a l’Associació Esclerosi Múltiple del Garraf i a l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars. La sortida de la prova s’ha fixat des de l’hípica l’Escola, a les 10 del matí. Es pujarà fins al cim del Papiol i es completarà una distància de 10 quilòmetres, arribant de nou a l’hípica. La inscripció té un preu de 12 euros i els diners recaptats tenen la finalitat de contribuir a que persones amb esclerosi múltiple o que pateixen malalties neuromusculars puguin rebre tractament d’hipoteràpia. Aquest tractament s’ofereix a l’hípica i és complementari a la rehabilitació neurològica. Utilitza els beneficis terapèutics que reporta el moviment del cavall.

Toni Riera, del gimnàs CAS, explica que la idea va sorgir després de comprovar el treball que es feia amb hipoteràpia a una nena atesa a l’hípica.(àudio)

La fisioterapeuta del servei d’hipoteràpia, Alba Lozano, subratlla que l’objectiu de l’activitat és de caràcter solidari per facilitar que persones puguin disposar d’aquesta teràpia.(àudio)

En pocs dies, l’hípica l’Escola Pony Club serà el segon centre homologat a Catalunya que oferirà aquest tractament d’hipoteràpia.(àudio)

Toni Riera destaca que l’activitat de diumenge està pensada per a que es pugui compartir en família. Els fills dels participants podran fer activitats amb els ponys, a un preu de 3 euros per persona. En acabar la prova hi haurà botifarrada pels participants. Un altre dels atractius de la cursa és el recorregut. La meitat del trajecte travessa per la riera i s’ha pensat per a gaudir de la natura. (àudio)

Per inscripcions cal enviar un correu electrònic a l’adreça cursaunsomriuremes@gmail.com o trucar al telèfon 647 89 83 81.

Escolta l'entrevista a Toni Riera i a Alba Lozano, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Més informació, al facebook de l'hípica l'Escola

Document Actions