Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge el grup de teatre Attrezzo porta a Moja “A les fosques"

La representació d’aquesta divertida comèdia s’ha programat a les 7 de la tarda, al Local Nou

dimecres 07 maig 2014

Aquest diumenge 11 de maig, a les 7 de la tarda, torna el teatre al Local Nou de Moja. La companyia penedesenca Attrezzo representa “A les fosques”, una adaptació de “Black Comedy” de Peter Shaffer. Es tracta d’una comèdia al més pur estil d’humor anglès que li ha valgut al grup Attrezzo diferents reconeixements, entre els quals cal destacar l’obtenció de 7 guardons en el 37è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, celebrat el passat mes de gener.

Pep Vidal, director d’Atrezzo, explica que l’èxit de la proposta està “en el factor sorpresa” i subratlla la originalitat del plantejament escènic.(àudio)

“A les fosques” és una comèdia divertida que ha estat molt ben acollida allà on ha estat representada, tal i com assenyala Pep Vidal.(àudio)

Amb 17 anys de trajectòria, Attrezzo és una de les companyies teatrals més solvents de la comarca. Tenen la seva seu a Vilafranca, però està formada per membres de diferents pobles de la comarca. Aquesta serà la primera vegada que actuen a Moja i els hi fa molta il.lusió poder oferir la seva obra al Local Nou.(àudio)

Sota la direcció de Pep Vidal, el repartiment l’integren Ferran Laguna, Marta Escudé, Rosa Coral, Ton Ventura, Gregori Escalona, Montse Vendrell, Agustí Ràfols i Pere-Joan Giralt. El disseny i la construcció de l’escenografia és obra d’Andreu Navazo. Els tècnics d’il·luminació i so són Toni Colomé i Toni Vidal. Del vestuari en té cura Sílvia Domènech. De la perruqueria Montserrat Verge. I Imma Carbó és la maquilladora. Maria Esteve, Anna Vendrell, Imma Carbó i Teresa Miró assumeixen tasques de regidoria i utilleria, mentre que Josep Anton Ollé, Pep Miret, Josep Gumà, Siscu Bes i Marc Gordillo realitzen el muntatge de l’escenografia.

La representació l’organitzen conjuntament la mateixa companyia Attrezzo i la Comissió de Festes de Moja, que continua amb el seu treball de programar al Local Nou propostes culturals variades per a dinamitzar el poble. L’entrada té un preu de 5€ i dóna dret a participar en la rifa d’un lot de productes.

Escolta l'entrevista a Pep Vidal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions