Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge el grup de teatre El Folre actua a Sant Joan de Mediona

Representen “Entre dones”, dins de la programació de la 26a Roda de Teatre de l’Alt Penedès

dimecres 08 febrer 2017

 

Dins de la programació de la 26a Roda de Teatre de l’Alt Penedès, el grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta actua aquest diumenge a les 18:30h, al Casal Medionenc de Sant Joan de Mediona  amb l'obra "Entre dones".

L’obra la va estrenar el grup, amb un esclatant èxit de públic, el diumenge 18 de desembre a la sala de la Societat Principal-Unió i dins de la Roda també es va escenificar al Pla del Penedès, el passat 22 de gener.

“Entre dones” és un text de Santiago Moncada. La direcció va a cura de Nadala Sellarés i les cinc intèrprets són Candida Jiménez (Marta), Pilar Mata (Laura), Neus Alabreda (Roser), Irene Ventura (Carla) i Assun Raventós (Elena). L’obra mostra el retrobament de cinc companyes d’internat” sortint a la llum secrets del passat i del present”.

Les actrius porten el pes de l’obra, però per a fer realitat  aquesta nova proposta escènica  del grup de teatre de Sant Pere Molanta aporten la seva feina un bon grup de persones. Les apuntadores són  M. Rosa Raventós, Claralvina Gual i Mar Montserrat. La llum i so van a càrrec de  Santi Muniente i Kiko. El muntatge i decorats els assumeixen  Joan Mata i Marc Muniente, mentre que el maquillatge i vestuari va a cura del mateix grup El Folre

Document Actions