Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge el grup de teatre El Folre porta a el Pla del Penedès “Entre dones”

La representació arriba després de l’exitosa estrena registrada el mes passat a Sant Pere Molanta

divendres 20 gener 2017

Dins de la programació de la 26a Roda de Teatre de l’Alt Penedès, el grup de teatre El Folre de Sant Pere Molanta actua aquest diumenge a les 18:30h, a la Sala Polivalent del Pla del Penedès, amb l'obra "Entre dones".

L’obra la va estrenar el grup, amb un esclatant èxit de públic, el diumenge 18 de desembre a la sala de la Societat Principal-Unió.“Entre dones” és un text de Santiago Moncada. La direcció va a cura de Nadala Sellarés i les cinc intèrprets són Candida Jiménez (Marta), Pilar Mata (Laura), Neus Alabreda (Roser), Irene Ventura (Carla) i Assun Raventós (Elena). L’obra mostra el retrobament de cinc companyes d’internat” sortint a la llum secrets del passat i del present”.

Les actrius porten el pes de l’obra, però per a fer realitat  aquesta nova proposta escènica  del grup de teatre de Sant Pere Molanta aporten la seva feina un bon grup de persones. Les apuntadores són  M. Rosa Raventós, Claralvina Gual i Mar Montserrat. La llum i so van a càrrec de  Santi Muniente i Kiko. El muntatge i decorats els assumeixen  Joan Mata i Marc Muniente, mentre que el maquillatge i vestuari va a cura del mateix grup El Folre.

Document Actions