Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge el grup l’Arrel de Sant Miquel representa als Monjos l’obra “Un aire de família”

La funció s’ha programat a les 18:30h, a la Masia Mas Catarro, i forma part de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès

dimecres 07 març 2018

 El grup de teatre l’Arrel de Sant Miquel actua aquest diumenge. Dins de la programació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès, a partir de les 18:30h, representa a la Masia Mas Catarro l’obra de teatre “Un aire de família”, d’Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri

Segons s’exposa en la sinopsi promocional de l’obra, “una família, cada divendres va a sopar on sempre”. Aquest divendres, però, “passen algunes coses: la Bet s’ha desfogat dient-li quatre fresques al seu jefe; el Jordi, un executiu, està amoïnat perquè acaba de parlar per televisió i no rep l’aprovació familiar que esperava; la mare –ai, la mare!–, com totes les mares es preocupa en excés pels seus fills, ja adults; l’Elisenda avui està bevent més del que acostuma, i al Quim li passa alguna cosa, tots ho veuen, però no saben què és. La seva dona, l’Àngels, hauria de ser-hi també, està a punt d’arribar-hi, però no arriba; per què? Serà el motiu de l’actitud estranya del Quim? A més, hi ha el Tomàs, cambrer del bar familiar, el més lúcid, tal vegada perquè pot mirar-s’ho tot d’una manera distant. Ara, si ens hi fixem bé, potser no és tan distant com sembla”.

L’obra mostra l’ambient quotidià en una família, amb els seus problemes, grans o petits, però importants per a ells. Un aire de família permet a l’espectador veure unes situacions que és possible que li recordin alguna experiència pròpia o d’algú proper.

Document Actions