Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge el grup TAT representa a Moja “Mots de ritual per Electra”

La funció s’ha programat a les 18:30h al Local Nou i forma part de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès
Aquest any es commemora el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre, autor de l'obra
Aquest any es commemora el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre, autor de l'obra

dijous 01 març 2018

Dins de la programació de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès, aquest diumenge 4 de març es representa  a  Moja l’obra “Mots de ritual per Electra”, a càrrec del grup TAT(Taller d’Assaig Teatre) de Vilafranca. La cita és a les 18:30h, al Local Nou

El grup recorda que aquest any es commemora el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre (Barcelona, 1917-2008), poeta, picassòleg, narrador, assagista i dramaturg. Entenen que “una de les millors maneres d’homenatjar-lo és llegir-lo i representar-lo”.  Per això ofereixen “ una de les seves obres més simbòliques i, tal vegada, escaient al moment que vivim, com a país i, sobre tot, com individus lliures”. I és que per TAT, “Palau encara té pendent el reconeixement  com a dramaturg. Ell sempre va voler ser un  autor de teatre, un autor de tragèdies”.

MOTS DE RITUAL PER ELECTRA es va representar al Teatre Nacional de Catalunya el maig de 2015. Aquesta ELECTRA de Palau i Fabre no és únicament una vella llegenda sobre la necessitat de fer justícia després de la guerra que va tacar de sang i d’indignitat l’Estat espanyol durant dècades. És això, però també “és l’horror de totes les guerres, l’evidència dels neguits, els desitjos i els amors, i la constatació de fins a quin punt és difícil fer justícia sense cometre noves equivocacions que al seu torn, també hauran de ser venjades”.

Document Actions