Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge els alumnes de l’Aula de Música Ametller oferiran una audició al Local Nou de Moja

Després de 5 anys funcionant,per setembre l’Aula preveu estrenar instal·lacions al carrer del Sol de Moja
Núria Ametller
Núria Ametller

dijous 18 juny 2015

Aquest diumenge, a partir de les 6 de la tarda, s’ha programat al Local Nou de Moja una audició musical a càrrec dels alumnes de l’Aula de Música Ametller. Serà la primera vegada que els alumnes d’aquesta Aula, amb seu a Moja, oferiran una audició oberta al públic i al Local Nou. La professora de l’Aula, Núria Ametller, explicava que l’audició serà protagonitzada per 22 dels seus 23 alumnes. Hi haurà una primera part amb interpretacions individuals. La segona serà protagonitzada per duets i en la tercera i darrera part s’interpretaran cançons.(àudio)

Després de 5 anys oferint classes de música al seu domicili, Núria Ametller ha decidit donar el salt i adequar una Aula específica de música, pensada per a facilitar l’ensenyament. Serà als baixos del carrer del Sol número 1 de Moja, i preveu obrir el nou equipament el setembre.(àudio)

Núria Ametller té 32 anys d’edat, és pianista i va finalitzar la carrera d’interpretació clàssica al conservatori del Liceu. A Moja ha col·laborat en diferents activitats al poble aportant la seva música, com en actes litúrgics a l’església, durant l’inici de la Timbarada o en col·laboracions puntuals en pregons de la Festa Major. La d’aquest diumenge serà una audició ben especial que alumnes i professora viuen amb nervis i il·lusió.(àudio)

L’audició de diumenge es vol emmarcar dins de la commemoració del Dia de la Música. L’entrada té un preu de 3 euros i, en acabar, hi haurà piscolabis per a tothom.

Escolta l'entrevista a Núria Ametller, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions