Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es convoca Mercat Solidari a Moja

Amb els diners obtinguts es compraran aliments que es distribuiran entre famílies necessitades
Anna Molero, Blasa Fernández i Àngles Clua
Anna Molero, Blasa Fernández i Àngles Clua

dimecres 17 desembre 2014

Aquest diumenge 21 de desembre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, s’ha programat un Mercat Solidari. En horari de 10:30 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00h, es podran adquirir a preus molt econòmics productes en bon estat i de segona mà que aquestes darreres setmanes han cedit els veïns. S’hi podran trobar joguines, bijuteria o articles de regal, entre d’altres objectes que s’han dipositat a Queviures Sílvia de Moja, l’establiment que ha actuat com a punt de recepció del material.

Tots els beneficis obtinguts amb la venda d’aquests productes es destinaran a la compra d’aliments. A través de l’Ajuntament d’Olèrdola, els aliments seran distribuïts entre persones necessitades del municipi.

Anna Molero, una de les col·laboradores del Mercat Solidari, subratlla la iniciativa té la finalitat d’ajudar a famílies amb pocs recursos.(àudio)

L’origen d’aquest mercat solidari són els lots d’aliments que s’ elaboraven els darrers anys des de Queviures Sílvia. Aquest any s’havia volgut donar un nou impuls a la recollida d’aliments i s’ha posat en marxa aquest mercat solidari, tal i com explicava una altra de les col·laboradores, Àngels Clua.(àudio)

La resposta dels veïns ha estat molt positiva i s’han recollit gran quantitat de productes que es posaran diumenge a la venda. Tots ells en bon estat. Blasa Fernández, una altra de les persones implicades en la campanya, destaca que els preus de venda seran molt econòmics.(àudio)

En cas de no vendre’s la totalitat d’objectes del mercat solidari, el material es cediria a Caritas i a la Creu Roja.

Escolta l'entrevista amb col.laboradores del Mercat Solidari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions