Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es disputa la IV Marxa Btt de Sant Pere Molanta

L’atractiu recorregut és de 28 quilòmetres i té un desnivell acumulat de 750 metres
Equip de competicó Sans-Olèrdola
Equip de competicó Sans-Olèrdola

dijous 29 maig 2014

Aquest diumenge a Olèrdola hi torna a haver una cita destacada d’esport d’àmbit popular. A Sant Pere Molanta s’hi celebrarà la IV Marxa Btt, organitzada pel Club Ciclista de Sant Pere Molanta. La sortida s’ha previst a dos quarts de 9 del matí, des de davant de l’escola Rossend Montané, per seguir amb un recorregut ple d’atractius. Tal i com anuncia Ricard Sans, membre de la junta del club, els participants hauran de completar un circuit de 28 quilòmetres amb 750 metres de desnivell acumulat.(àudio)

L’organització està preparada per lliurar un record als 150 primers classificats. A hores d’ara el ritme d’inscripcions no és molt elevat, però des del club de Sant Pere Molanta es confia que diumenge acabaran prenent la sortida més de 100 ciclistes.(àudio)

El preu de la inscripció anticipada és de 15 euros i caldrà pagar 18 el mateix dia de la cursa. Aquesta IV Marxa Btt permetrà veure en acció a la majoria dels integrants de l’equip de competicó Sans-Olèrdola, que aquesta temporada s’ha estrenat després de la unió de Cicles Sans i del Club Ciclista Sant Pere Molanta. La fusió està tenint excel·lents resultats, com ho demostra que l’equip ja és virtual campió per equips de la Challenge Penedès-Garraf, a falta de només una prova.(àudio)

Abans de la darrera prova de la Challenge, programada pel 22 de juny als Monjos, tocarà viure aquesta Marxa btt de Sant Pere Molanta. Qui desitgi participar aquest diumenge en la prova, pot formalitzar la seva inscripció de manera anticipada a través de la web www.cronosports.com

Escolta l'entrevista a Ricard Sans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions