Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es podrà fer una visita virtual guiada en directe per la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia

L’activitat forma part de la celebració del Dia Internacional dels Museus i es podrà seguir a les 17.45h pel canal de Youtube de Patrimoni

dijous 14 maig 2020

 

Dins dels actes promoguts per la Generalitat per a celebrar aquest cap de setmana el Dia Internacional dels Museus, diumenge es podrà seguir una visita guiada virtual en directe per la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia. Les visites es transmetran a través del canal Youtube de Patrimoni.gencat. i també s’oferiran en Llengua de Signes Catalana (LSC) a càrrec d’intèrprets i professionals de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA).

Entorn al 18 de maig, els museus són els protagonistes i obren les seves portes per oferir una atractiva oferta d'activitats i per sensibilitzar als seus visitants i a la població de la seva importància en el desenvolupament de la societat.
 
Enguany, davant la pandèmia mundial de la COVID-19 i el confinament de la societat per prevenir l’expansió del virus, organitzacions i institucions museístiques volen ser més a prop que mai de totes i de tots i celebrar igualment el Dia Internacional dels Museus, enguany de manera virtual. Es vol oferir un Dia Internacional dels Museus segur per a les persones, tecnològicament obert, accessible, plural i divers.
 
En aquest context, Catalunya se suma a la jornada internacional i apropa els museus a les cases de les ciutadanes i ciutadans. El lema d’aquest 2020 és “Museus per la igualtat: diversitat i inclusió”, un punt de trobada per celebrar la diversitat de perspectives que conformen les comunitats i el personal dels museus.
 
Des de la Generalitat s’assenyala que “les portes dels nostres museus estan tancades, però OBRIM FINESTRES, digitals, perquè puguis continuar gaudint del patrimoni museístic de Catalunya a través de la pantalla del teu ordinador o dispositiu mòbil”.

Document Actions