Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es projecta a Moja el documental “A la source du vin” dins del Most Festival

Serà a les 18:00h i mostra l’aventura d’uns vinaters que volen conèixer els orígens de la vinicultura a Georgia

divendres 06 novembre 2015

Olèrdola continua apostant pel Most Festival i el municipi acull aquest cap de setmana la projecció d’un dels films de la secció competitiva, la “Collita 2015”, en aquesta 5a edició del certamen. Serà diumenge a les 6 de la tarda, amb la projecció del documental ”A la source du vin”, al Local Nou de Moja.

Xavier Fornos,director del Vinseum i  codirector del Festival, indicava que en aquesta cinquena edició el Festival ja s’ha consolidat , com ho demostraria l’alta resposta de públic que ha obtingut i la gran expectativa generada. (àudio)

Fornos posa de relleu la vinculació de l’Ajuntament d’Olèrdola amb el Festival, des de la primera edició. I és que la voluntat del Most és la de ser un festival “per a tot el Penedès” . (àudio)

"A la source du vin” mostra el viatge i l’aventura fascinants d’uns vinaters que volen conèixer i reivindicar els orígens de la vinicultura a les terres de Georgia, on encara es fan servir tècniques ancestrals de producció de més de 1.000 anys d’antiguitat per fer uns vins sorprenentment moderns. Xavi Forns valora que es tracta d’una de les peces de més qualitat del “Collita” d’aquest any. (àudio)

Philippe Gasnier  és el director i guionista de “A la source du vin”. La durada del film és de  52 minuts i el preu de la sessió és  de 4’5 euros ,3 euros si es disposa de carnets amb descompte.

Escolta l'entrevista a Xavi Fornos, realitada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions