Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es representa a Moja l’obra de teatre “Orgasmos”

Amb Roger Pera i Sam Sánchez, la funció s’ha programat a les 18:30h al Local Nou

dilluns 16 octubre 2017

La Festa del Most de Moja inclou un atractiu espectacle professional de teatre. És la representació de l’obra “Orgasmos”, que es podrà veure al Local Nou de Moja aquest diumenge 22 d’octubre, a les 18:30h.

“Orgasmos”, està interpretada per Sam Sánchez i Roger Pera. La direcció va a càrrec d’Òscar Contreras i la música és de Pep Sala. La peça teatral s’endinsa en el món de la parella i parla dels dos sexes: les seves diferències, les seves virtuts, les seves debilitats, les seves actituds i sobretot, la manera com al final, inevitablement, l’un i l’altre són el complement ideal.

L’espectacle humorístic planteja preguntes com «per què els homes i les dones no poden portar-se bé?», amb respostes com «perquè Déu va crear primer l’home però, amb les presses pròpies de l’estrès de l’època, va cometre alguns errors de principiant».

Segons l’autor, Dan Israely, Déu va perfeccionar de seguida el primer model, l’home, i va crear a la dona. A més de les diferències físiques també n’hi va introduir de tipus emocional i de comportament. Aquests “desajustos racionals i emocionals” han mantingut a homes i dones a mata-degolla fins als nostres dies. Però el sexe “atrau i uneix, i aconsegueix que ens estimem i respectem com a parella”.

A Barcelona l’obra porta 45 setmanes en cartell i acumula més de 30 mil espectadors. A Olèrdola, les entrades per diumenge es poden comprar al preu de 15 euros  a Cal Ton i Fleca Fontanals(Sant Pere Molanta); al restaurant el Conill de Sant Miquel; i al bar Avinguda i al Forn Rius de Moja.

Document Actions