Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es representa l’obra de teatre “Projecte Mir” a Sant Pere Molanta

A les 18.30, al local de la Societat Principal-Unió

dijous 07 desembre 2023

Integrants dels grups de teatre l’Arrel de Sant Miquel i El Folre de Sant Pere Molanta han preparat conjuntament una producció ambiciosa emmarcada en la commemoració del mil·lenari de Mir Geribert. Es tracta de l’obra “Projecte Mir” . Després de la seva estrena el passat 19 de novembre a Sant Peer Molanta, aquest diumenge 10 de desembre es representa a les 18.30 al local de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta.

En la sinopsi de l’obra s’exposa que “Projecte Mir” neix l’any 2020, arrel de l’encàrrec que l’Ajuntament d’Olèrdola va fer a l’autor Jordi Santasusagna Davins, de la productora Uduraeteatre, d’escriure una obra de teatre sobre l’Olèrdola de l’Edat Mitjana, concretament al voltant del vell mite heroic Mir Geribert. En un format de teatre document, entre la història i la ficció, el “Projecte Mir” imagina què podria passar si el mític Mir Geribert, amb l’èpic títol de Príncep d’Olèrdola, tornés a viure al segle XXI, en ple desplegament del procés per la independència de Catalunya.

L’obra està dirigida per Esteve Maimó i els actors són Jordi Matabacas, Neus López, Ma Remei Ullate i Assun Raventós. La música, interpretada per Núria Ametller i Ophélie Derieux, és original del compositor Xavier Ventosa. El vestuari és d’Alba Gabarró; els fragments parlats i veus ens off són de Francisco Javier Polonio, Aleix Matabacas i Raimon de Cara; de la il·luminació en tenen cura Pere Joan Ullate i Lluís Amell; Carme Leiva és la maquilladora; i Conxi Enebral i Càndida Jiménez assumeixen la regidoria i el seguiment de l’obra.

Galeria d'Imatges

ProjecteMir2.jpeg

Document Actions