Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es tancaven a Sant Pere Molanta les rutes pel patrimoni d’Olèrdola organitzades aquest 2022 per l’Ajuntament

En 7 anys de rutes s’han assolit 2.250 visitants. La ruta a l’església del Sant Sepulcre ha estat la més visitada

dijous 15 desembre 2022

Amb una visita guiada pel patrimoni de Sant Pere Molanta i el seu entorn, aquest diumenge finalitzaven les rutes pel patrimoni d’Olèrdola organitzades per l’Ajuntament aquest 2022.

En aquests 7 anys de Rutes de Patrimoni s’han assolit 2.250 visitants que han conegut el municipi i la seva riquesa patrimonial.

El regidor de patrimoni i turisme, Pere Sadurní, es mostra molt satisfet “ de l´interès i l'èxit d´assistència que han despertat les Rutes de Patrimoni per a conèixer Olèrdola ,ja que  hem tingut visitants d´arreu del país com Manresa, Terrassa, Barcelona, Segrià, Pla d´Urgell ,Alt Camp, Vegueria Penedès,etc..i també d´Alacant i Madrid”. Sadurní també posa l’accent en què les rutes gratuïtes organitzades per l’Ajuntament han estat aprofitades  també per molts veïns i veïnes del municipi  “que han volgut conèixer molt més el nostre municipi”.

L’església de Sant Sepulcre, ruta més visitada

L´església romànica del Sant Sepulcre a Sant Miquel d' Olèrdola  ha estat el lloc més visitat a les Rutes amb 579 visitants. A poca distància se situa la Torre de Moja, visita estrenada aquest any, que ha comptat  amb 530 visitants. La vista a Viladellops acumula 243 visitants; les Barraques de pedra seca 206; el Conjunt Monumental d´Olèrdola 179; i Moja 171 visitants.

Aquests anys també s´han fet visites a Sant Pere Molanta, a les Balmes de la Vall ,al Pla dels Albats,a Daltmar,a Can Trabal ,i al Parc Natural d' Olèrdola ,complint l' objectiu de fer visites culturals a tots els 6 pobles d' Olèrdola.

Des de l' Ajuntament es vol agrair als propietaris particulars la seva disponibilitat, com també a Tríade, liderat per Josep Anton Pérez,i al Joan Domènech,del CEP,per la qualitat de les visites guiades.

Document Actions