Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es tanquen les visites guiades al Conjunt d’Olèrdola per aquest 2012

El personatge de l'Odessina conduirà una visita teatralitzada per conèixer com era la ciutat medieval d’Olèrdola
L'activitat és gratuïta, amb l'entrada al jaciment
L'activitat és gratuïta, amb l'entrada al jaciment

divendres 30 novembre 2012

Aquest diumenge s’ha programat la darrera de les visites guiades que es poden fer aquest 2012 al Conjunt Històric d’Olèrdola. De la mà de l’Odessina, es podrà seguir a els 12 del migdia la visita teatralitzada “Una ciutat medieval perduda”. Tal i com explicava Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade, aquesta visita teatralitzada és diferent a la que condueix el personatge de la Guisla. En un cas es mostren les plantes remeieres que es troben al  Parc d’Olèrdola, però en aquest cas l’Odessina  explica la vida a la ciutat medieval.(àudio)

Malgrat encara no tenen la valoració tancada d’aquest 2012, des de Tríade es fa un primer balanç satisfactori de la resposta que han obtingut les activitats. Els canals de difusió s’han ampliat i s’ha arribat a més gent, tal i com assenyala Josep Anton Pérez. (àudio)

Les visites teatralitzades i les activitats familiars són dues de les propostes que més èxit tenen . A l’estiu, també ha tornat a ser molt seguida la possibilitat de fer una visita nocturna  al Parc d’Olèrdola. (àudio)

Per l’any 2013 es preveu mantenir la línia de la programació i oferir propostes similars, per bé que cada any s’introdueix en els activitats alguna novetat per potenciar aquells aspectes que més bona resposta tenen entre els visitants

Més informació a http://www.mac.cat/Seus/Olerdola

Podeu escoltar l'entrevista a Josep Anton Pérez clicant aquí

 

Document Actions