Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge es viurà la 4a caminada solidària per a la investigació del càncer infantil “Caminem per tu, Pol!”

Les inscripcions segueixen obertes i també hi ha l’opció de fer aportacions a través de la “fila zero”

dimecres 30 març 2022

 

Després de dos anys de no fer-se a causa de la pandèmia, aquest  diumenge 3 d’abril torna la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!”. Gràcies a l’èxit de les 3 edicions realitzades,  la caminada  s’ha convertit en una referència solidària i lúdica de projecció comarcal dins del calendari d’esdeveniments que s’organitzen a Olèrdola. El propòsit és recaptar fons a benefici del laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La caminada és organitzada per l’Associació de Veïns La Plana Rodona i Catacracs. Els participants en la caminada es concentraran a dos quarts de 10 del matí, davant del restaurant El Conill de Sant Miquel. A les 10 s’iniciaran els dos itineraris circulars que es proposen: un de 10 km amb opció de passar pel castell d’Olèrdola; i un altre més assequible de 8 km que passa pel fondo de la Seguera. En les tres edicions celebrades s’ha aconseguit acumular una recaptació superior als 30.000€.

En acabar la caminada hi haurà vermut per a tots els participants, amb la música del grup Milky Lions. També hi haurà una parada de polseres Candela.

Les inscripcions , als preu de 15 €, encara es poden formalitzar a la web https://entradium.com/events/caminem-per-tu-pol-08734-sant-miquel-d-olerdola . Aquest dimarts ja s’havien inscrit 250 persones. Per als menors de 10 anys és gratuït i també es poden fer aportacions fila zero. El 100% dels ingressos per inscripcions es destinarà al laboratori d’investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Carme Rodríguez, una de les promotores de la caminada, recorda que es dediquen pocs mitjans públics per a la investigació del càncer infantil. Més del 70% del pressupost del laboratori d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu depèn de les donacions privades d’entitats, persones solidàries i esdeveniments solidaris com la caminada organitzada a Sant Miquel.

Tenint en compte el context de pandèmia, aquest any s’ha optat per no organitzar el dinar  que se celebrava a l’interior del local Rossend Montané. L’any 2019, en la darrera edició celebrada,  van ser prop de 500 les persones les que van participar en la caminada. Aquest 2022 no s’han fixat una previsió concreta però els hi agradaria superar els mig miler de participants.

Els organitzadors destaquen que aquesta caminada “és un homenatge a tots els nens i nenes que han lluitat i que ara no hi són, als que estan lluitant, i als que en un futur hauran de lluitar”. Especialment es dedica l’esdeveniment a Pol Masip, veí de Sant Miquel mort farà 6 anys justament el 3 d’abril a causa d’un càncer infantil. L’acte vol ser un homenatge “a la seva valentia, a la seva força i al seu llegat de vida. Sempre estarà present entre nosaltres!”

Document Actions