Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge estan cridades a votar a Olèrdola 2.913 persones

La xifra suposa un augment del 7’6% respecte el cens de fa 4 anys. En les taules de Moja el cens augmenta l’1’4%; mentre que en les de Sant Miquel i Sant Pere l'increment supera el 10%
Imatge d'arxiu de la votació de fa quatre anys
Imatge d'arxiu de la votació de fa quatre anys

divendres 26 maig 2023

 

Segons dades comunicades per l’Oficina del Cens Electoral, fins a 2.913 olerdolencs i olerdolenques, majors de 18 anys, tenen dret a vot en les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig. Respecte el cens de les darrers eleccions municipals del maig de 2019, quan llavors tenien dret a vot 2.716 persones, suposa un apreciable augment del 7’6%.

A Olèrdola hi ha quatre taules electorals. Dues d’elles, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. Una, la mesa A,  amb 507 electors;  i l’altra, la B,  amb 600. Aquesta xifra de 1.107 electors que poden votar a Moja aquest diumenge suposa un lleu increment de l’1,4%  respecte els 1.091 de fa quatre anys.

Augment a les taules de Sant Pere Molanta i Sant Miquel

La majoria d’augment del cens es localitza en les altres dues taules del municipi.  A la taula de Sant Miquel, situada al local social Rossend Montané, hi poden votar aquest diumenge 901 veïns i veïnes  de Sant Miquel, Viladellops i Daltmar. Fa quatre anys en aquesta taula estaven inscrites 814 persones. L’augment del cens és del 10’6%.

A la taula de Sant Pere Molanta, ubicada al Centre Cívic Gatzara, estan inscrites 905 persones, entre veïns de Sant Pere Molanta i Can Trabal. Fa quatre anys el cens estava format per 811 persones. L’increment aquí és de gairebé l’11’6%.

Els col·legis electorals obriran a les 9 del matí i es podrà votar de manera ininterrompuda fins les 8 del vespre.

Document Actions