Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge estan cridades a votar a Olèrdola 2.935 persones

El cens registra un increment del 5% respecte les eleccions al Parlament de 2021
Imatge d'arxiu a la mesa de Sant Miquel de les darreres eleccions al Parlament, celebrades el 14 de febrer de 2021
Imatge d'arxiu a la mesa de Sant Miquel de les darreres eleccions al Parlament, celebrades el 14 de febrer de 2021

dijous 09 maig 2024

Aquest diumenge estan cridades a votar a Olèrdola 2.935 persones. La xifra d’electors que poden participar en les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest 12 de maig ha registrat un increment del 5% respecte  les dades del cens electoral de les passades eleccions a la cambra catalana, celebrades el 14 de febrer  de 2021. Llavors tenien dret a vot a Olèrdola 2.795 persones, segons dades de l’Idescat.

La seu del col·legi electoral de Moja passa a ser de nou el Centre Cívic La Xarxa, després que en les eleccions de febrer de 2021 s’hagués de votar al Local Nou.

En les altres dues meses del municipi no hi ha canvis respecte les darreres eleccions al Parlament. Com en tots els comicis, la mesa de Sant Miquel s’ubica  al local Rossend Montané, mentre que la de Sant Pere Molanta continua situada al Centre Cívic Gatzara.

Creix el cens a Sant Miquel i a Sant Pere Molanta, amb lleu baixada a Moja

 

Al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta estan inscrites per poder votar 930 persones, quan en les eleccions del febrer de 2021 van ser-ne 816. En aquesta mesa hi estan inscrites les persones amb dret a vot empadronades a Sant Pere Molanta i Can Trabal.

Al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel el cens és de 903 persones, 40 més que les 863 persones censades en les anteriors eleccions al Parlament. En la mesa de Sant Miquel hi voten els veïns de Daltmar, Viladellops i Sant Miquel.

En les dues meses que s’habilitaran al Centre Cívic La Xarxa estan distribuïts els electors de Moja. Fins a 1.102, sumant les dues meses. La xifra és inferior als 1.118 electors de febrer de 2021.

 

Document Actions