Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge finalitza la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn”

El sorteig de premis es farà dijous de la setmana que ve i l’acte públic de lliurament, dimecres 28 de novembre

divendres 16 novembre 2018

Després d’un mes d’estar activa, la campanya “Compra a prop i descobreix el teu entorn” arriba diumenge a la seva finalització. Tot apunta que s’exhauriran les 60.000 butlletes repartides entre els 138  establiments d’Olèrdola, Santa Margarida i els Monjos, i de Castellet i la Gornal que participen en aquesta iniciativa de foment del comerç local. Els clients d’aquests establiments han pogut omplir les butlletes que donen dret a participar en el sorteig dels 80 premis que es reparteixen.

Per Montse Mitjans, de Queviures Mitjans de Moja, la campanya és un premi pel comprador fidel al comerç de proximitat, però afegia que el repte seguia sent atraure al consumidor que no compra en el comerç local. (àudio)

Aquests darrers dies han estat molts els establiments que han demanat més talonaris de participació i algun fins i tot ja ha avisat que tenia la bústia plena. A Queviures Mitjans també han hagut de sol.licitar més butlletes.(àudio)

La campanya permet guanyar premis com lots de productes, àpats en restaurants o visites a equipaments culturals dels tres municipis. Aquesta possibilitat de poder fer activitats al municipi del costat és un factor molt ben valorat en els establiments.(àudio)

El sorteig es farà dijous de la setmana que ve i l’acte públic de lliurament el proper dimecres 28 de novembre.

Escolta l'entrevista a Montse Mitjans, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions