Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge hi ha convocada assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar

Bona part de l’assemblea la dedicarà el Consell Rector a donar compte de la seva gestió
La darrera assemblea de la Junta de Compensació va fer-se el passat desembre
La darrera assemblea de la Junta de Compensació va fer-se el passat desembre

divendres 19 juliol 2013

Donar compte de les actuacions realitzades en els darrers mesos ocuparà el gruix de l’assemblea de la Junta de Compensació de Daltmar, convocada aquest diumenge a les 10 del matí al local social Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola. El Consell Rector preveu resumir les tasques realitzades des de la darrera assemblea , que va tenir lloc el passat mes de desembre. El president del Consell Rector, Carlos Molina, resumia que serà una assemblea més de caràcter informatiu que no pas decisori.(àudio)

Un dels punts que es preveuen tractar en l’ordre del dia és el dedicat a la reparcel.lació definitiva. Per Carlos Molina, ara es tracta de realitzar tots els preparatius per a oferir, en una propera assemblea, opcions reals per a poder procedir a les obres d’urbanització.(àudio)

Un dels punts informatius que es preveuen tractar durant l’assemblea és l’estat de la zona d’equipaments de Daltmar. L’Associació de propietaris s’ha ofert per a gestionar l’espai, però la cessió de la gestió per part de l’Ajuntament no s’ha materialitzat.

L’assemblea també tractarà de les diferències que es mantenen amb l’Ajuntament sobre el pagament de la llum de la bomba d’extracció d’aigua del pou. Altres temes que se sotmetran a la consideració dels propietaris seran l’aprovació de la memòria i estat de comptes del 2012 , així com l’aprovació del pressupost de 2013.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions