Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge hi ha visita teatralitzada al Parc d’Olèrdola amb Guisla "la remeiera"

L’activitat difon la riquesa natural del Parc i connecta amb el creixent interès per les plantes medicinals
L'activitat és adequada per a totes les edats
L'activitat és adequada per a totes les edats

dijous 13 setembre 2012

De la mà d’un personatge que representa a una remeiera que va viure a Olèrdola fa mil anys, aquest diumenge al migdia s’ha programat una visita guiada al Parc d’Olèrdola. La Guisla, que és el nom de la remeiera, mostra els antics secrets de les plantes remeieres en una visita que permet conèixer la riquesa natural del Parc i aspectes de l’època d’esplendor medieval de la ciutat d’Olèrdola.

Josep Anton Pérez, responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade, feia notar que es tracta d’una visita que també connecta amb l’actual interès que existeix pel coneixement de les propietats remeieres de les plantes.(àudio)

Guisla "la remeiera" és una proposta fixa en el calendari d’activitats anuals al Parc. Amb tot, les visites també van incorporant modificacions i varien en funció de l’època de l’any, tal i com recordava Josep Anton Pérez.(àudio)

La visita finalitza amb una activitat de manipulació d’herbes remeieres. En el cas de diumenge, Pérez anuncia que estarà relacionada amb “el dormir bé”.(àudio)

El nivell de dificultat de l’activitat  és baix. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, aigua i roba d'abric segons l'estació de l'any. En cas que les condicions meteorològiques no ho permetin, l'activitat serà suspesa.

L’activitat és adequada per a totes les edats i començarà a les 12 del migdia, Cal fer reserva prèvia, trucant al 93 817 28 68 o enviant un correu electrònic a info@triadecultural.com

Document Actions