Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge La Torre de les Gunyoles representa a Sant Pere Molanta l’obra “Trumptuf”

La representació s’inclou dins de la 27a Roda de Teatre de l’Alt Penedès i la recaptació es destinarà a La Marató

dilluns 04 desembre 2017

El grup de teatre La Torre de les Gunyoles actua aquest diumenge 10 de desembre, a les 18:30, a la Sala de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta amb l’obra  “Trumptuf”. La representació l’orgainitza el grup de teatre El Folre, dins de la 27a Roda de Teatre de l’Alt Penedès, i la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de Tv3.

“Trumptuf” és una adaptació del clàssic “Tartuf” de Molière, realitzada per Cristian Mestres, posada al servei de denunciar , en to de comèdia, les conseqüències del mandat electoral que va fer de Donald Trump el president dels Estats Units.

A “Trumptuf” en Henry és un dels molts històrics votants del Partit Demòcrata desencantats. Poderós empresari, ara viu retirat acompanyat de la seva mare, la Kathryn, la seva segona esposa, la Michelle, els fills del seu primer matrimoni, l’Elvis i la Mary Anne, la seva cunyada, la Harriet, i l’Scarlett, una serventa amb molta personalitat.

Tot i l’oposició de la seva família en bloc, en Henry ha estat un dels principals benefactors de Donald Trump, el candidat del Partit Republicà a la presidència dels Estats Units. La relació entre tots dos ha anat tan lluny que, un cop nomenat president, i de nou contra el rebuig de la gent de casa, ha decidit instal·lar-lo a casa seva.

Aquesta adaptació del Tartuf de Molière mostra en to de comèdia les conseqüències del mandat de l’electorat nord-americà, posant l’accent sobre el masclisme, la misogínia, el rebuig a la immigració i l’homosexualitat, i el culte a la persona. També demostra que el segle XVII no queda pas tan lluny.

Document Actions