Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge Moja serà sortida i arribada d’una marxa cicloturista solidària a benefici de l’entitat Cat Ela

La “BiciCatEla” l’organitza el Cub Ciclista Catalunya-Barcelona i també inclou proves en categories de promoció, dels 5 als 16 anys

dilluns 25 octubre 2021

Ciclisme i solidaritat es donaran la mà aquest diumenge a Olèrdola. Gràcies al Club Ciclista Catalunya-Barcelona, s’organitza la marxa cicloturista solidària per l’ELA, “BiciCatEla”, amb el propòsit de sensibilitzar a la ciutadania sobre la necessitat de seguir investigant per combatre l’Esclerosis Lateral Amiotròfica.  Tots els ingressos obtinguts es destinaran a l’entitat CAT Ela.

La Marxa cicloturista tindrà un recorregut de prop de 115 quilòmetres, amb sortida i arribada des de davant de l’escola Circell de Moja, a dos quarts de 9 del matí. El desnivell acumulat serà de 1.297 metres i es passarà per Sant Jaume dels Domenys, Torrelles i Sant Sadurní. També hi haurà un espai destacat pel ciclisme de promoció, amb proves per a corredors de 5 a 16 anys en un circuit habilitat a l’entorn de l’escola Circell. El president del Club Ciclista Catalunya-Barcelona, Josep Beltran, explicava que l’antecedent d’aquesta prova cicloturista solidària van ser els preparatius de la 2a edició de la Volta Ciclista al Penedès, que es va haver de suspendre per la pandèmia.(àudio)

La marxa cicloturista preveu reunir a un centenar de participants, entre els quals hi haurà la presència d’exciclistes professionals com Miquel Angel Iglesias o Angel Edo.(àudio)

Proves en categoria de promoció

Les proves de categoria de promoció poden ser una molt bona oportunitat per prendre contacte amb el ciclisme. La primera de les proves serà la de categoria cadet, a les 9, per a nois i noies de 15 i 16 anys que hauran de fer 30 voltes en el circuit d‘1 km. A les 10.30h tocarà el torn de la categoria infantil, de 13 i 14 anys, que hauran de fer 19 voltes. Els alevins, d’11 i 12 anys, hauran de completar 9 voltes i sortiran a les 11.30. En la categoria de principiants, que agrupa corredors i corredores  de 9 i 10 anys, s’han previst 4 voltes i sortida a les 12.15. Els benjamins, de 7 i 8 anys, faran 2 voltes i sortiran a les 12.45. Mentre que la darrera cursa serà la dels més petits, el prebenjamins, de 5 i 6 anys, que hauran de fer una volta al circuit a partir de le les 13.10h. En totes les categories de promoció, els participants realitzaran una volta prèvia neutralitzada, darrera d’un corredor, i la sortida serà parada.

Josep Beltran animava als escolars de la comarca, nois i noies, a participar en el BiciCatEla.(àudio)

En acabar la marxa cicloturista i les curses de promoció s’ha programat un dinar. També es comptarà amb l’actuació castellera de la colla Joves dels Xiquets de Vilafranca.

Per més informació i inscripcions, les persones interessades poden accedir a la web https://clubciclistacatalu.wixsite.com/cccatalunya

Escolteu l’entrevista a Josep Beltran, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

BiciCatEla1Ok.jpg

Document Actions