Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge Olèrdola acollirà la 3a caminada solidària “Caminem per tu Pol!”

Sumant les dues primers edicions, la caminada ha assolit aportar 20.000 € per a lluitar contra el càncer infantil

dimecres 03 abril 2019

 

Amb només dos anys, la caminada solidària “Caminem per tu Pol!” s’ha convertit en un eficaç esdeveniment de referència comarcal per a promoure la conscienciació per a combatre el càncer infantil. La xifra recaptada per a la investigació del càncer infantil, sumant les dues primeres edicions, ha arribat als 20.000€. L'activitat l'organitza l'Associació de Veïns de la Plana Rodona i l'entitat Cat@cracs, comptant amb la família del Pol Masip entre els principals promotors de l'esdeveniment. La sortida de la 3a caminada es preveu aquest diumenge, a  les 9:30h, des de davant del Restaurant el Conill de Sant Miquel d’Olèrdola. Els inscrits podran optar entre completar un recorregut circular de 8 km o bé de 10 quilòmetres,, en funció de si pugen  al Castell d'Olèrdola. 

Xavier Masip,  un dels organitzadors, explica que la caminada és un homenatge al seu fill Pol Masip Rodríguez , veí de Sant Miquel d'Olèrdola que va morir fa tres anys després de patir un càncer infantil, i està dedicada als infants que tenen o tindran càncer. Carme Rodríguez, mare del Pol, recordava que les dues primeres edicions havien estat tot un èxit d participació i confiava que la bona resposta continuaria en aquesta tercera edició.(àudio)

Els diners que es recapten s'ingressen a la Fundació Sant Joan de Déu i es destinen íntegrament a la investigació per combatre el càncer infantil. Carme Rodríguez recordava que es dediquen pocs recursos públics i per això són necessàries iniciatives sorgides des de la societat civil com la caminada de diumenge.(àudio)
El recorregut de la caminada es manté respecte l’any passat, però incorpora la possibilitat de conèixer més detalls de les construccions de barraques de pedra seca, tal i com avança Xavier Masip.(àudio)
Després de la caminada hi haurà vermut i dinar solidari, amb l’actuació del mag Lini. Tot apunta que les inscripcions al dinar arribaran al límit de 280 persones.

Els tiquets es poden adquirir a la plataforma ticketea.com, al preu de 12 euros, la caminada i el vermut; i de 25 si s’afegeix el dinar. Pels menors de 10 anys, la caminada i el vermut són gratuïts i el preu de dinar és de 10 euros.

Escolta l'entrevista a Carme Rodríguez i a Xavier Masip, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions